5.09.2023 г., 8:18 ч.

Перо от морска птица 

  Поезия » Любовна, Философска, Гражданска
193 2 4

                             Перо от морска птица

 

 

Дойдох отново при теб мое море,

за мен си ти мечта още от дете.

Донесох ти книжка, моите слова,

за теб любимо Черно море от душа!

 

И чета ти моите стихове за теб сега,

за теб море, твоите вълни и любовта.

Те излизат направо от моята душа,

изпълнени с обич, любов и малко тъга.

 

Вървя по пясъка морски с усмивка на уста,

щастлив отново, заедно сме момче и море.

Ти ме разбра мое море, изпрати ми вълна'

и едно перо от птица да пиша моите слова.

 

Едно перо от морска птица, моята награда,

с него ще продължа да редя за теб слова!

И пак ще благодаря на Бога аз за дарбата,

да пиша стихове за хората от сърце и душа!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??