22.02.2016 г., 17:35 ч.

песен 

  Поезия » Друга
518 0 5

чуй песента на звездите.
хармония от светлини.
далечни светове ни мамят.
песен на сърце
ритъм, 
отброявам твоите мигове с мен.
пясъчна лилия,
бяла, свенлива
влюбен бях...
ти на морето бе вярна.
то влюбенo в лодките пъстри.
потъвам в ронливия пясък
броя песъчинките на моето време...

© Виктор Добрин Димитров Всички права запазени

посветено на една пясъчна лилия.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??