30.05.2006 г., 16:00 ч.

Песента на сърцето 

  Поезия
1739 0 7

                                    Песента на сърцето

 

                 Въздух и вода

                              за моята душа.

                 Планетата земя

                              населена с цветя,

                 ухайни и красиви

                              като самодиви,

                 росата бляска

                              в очите ми щастливи.

 

                 Не зная и не чувам

                              друго аз,

                 освен вълшебно-

                              нежния й глас.

                 Не знае и не вижда

                              моето сърце,

                 освен приказно-

                              красивото лице.

 

                                                

 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??