May 30, 2006, 4:00 PM

Песента на сърцето 

  Poetry
1740 0 7

                                    Песента на сърцето

 

                 Въздух и вода

                              за моята душа.

                 Планетата земя

                              населена с цветя,

                 ухайни и красиви

                              като самодиви,

                 росата бляска

                              в очите ми щастливи.

 

                 Не зная и не чувам

                              друго аз,

                 освен вълшебно-

                              нежния й глас.

                 Не знае и не вижда

                              моето сърце,

                 освен приказно-

                              красивото лице.

 

                                                

 

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??