25.10.2017 г., 23:33 ч.

Песента на сърцето... 

  Поезия » Философска, Свободен стих
372 0 5

Песента на сърцето...

 

Словото е обич и свобода...

 

В дълбочината на сърцето ми,

във всяко кътче на мислите ми...

винаги ще има, ще има сили

за живот - в мечтата на словото...

© Лили Вълчева Всички права запазени

Словото е навсякъде и най - вече в делата ни...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??