Oct 25, 2017, 11:33 PM

Песента на сърцето... 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
374 0 5

Песента на сърцето...

 

Словото е обич и свобода...

 

В дълбочината на сърцето ми,

във всяко кътче на мислите ми...

винаги ще има, ще има сили

за живот - в мечтата на словото...

© Лили Вълчева All rights reserved.

Словото е навсякъде и най - вече в делата ни...

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??