Не мога... празна съм
и няма лек.
А съм оптимистка... весел,
забавляващ се в нерадости дори
човек...
Искам, а не знам какво.
Всъщност, знам, но страх ме е да
го поискам, защото е
далеч за мене то...
Моля се...
Това остана.
Дори не вярвам, че съм аз...
Не искам, толкова не искам...
не искам да съм тук във този час...
Няма ме...
А искам да се върна - Аз!
Да бъда вечна...
Къде съм?... Търся се...
Дано се срещна...
© Ани Ракова Всички права запазени