Jan 23, 2008, 8:10 PM

Песимистично... 

  Poetry » Other
567 0 2
 

Не мога... празна съм

и няма лек.

А съм оптимистка... весел,

забавляващ се в нерадости дори

човек...

 

Искам, а не знам какво.

Всъщност, знам, но страх ме е да

го поискам, защото е

далеч за мене то...

 

Моля се...

Това остана.

Дори не вярвам, че съм аз...

Не искам, толкова не искам...

не искам да съм тук във този час...

 

Няма ме...

А искам да се върна - Аз!

Да бъда вечна...

Къде съм?... Търся се...

Дано се срещна...

 

 

© Ани Ракова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??