31.05.2019 г., 23:57 ч.  

Пет лъжички сладолед... 

  Поезия » Любовна
807 0 4

Лилии и две сърца...
Помня те с букет в ръка.
Падна над града нощта, 
без гласа ти - самота.

 

Пет лъжички сладолед,
вдън очите ти - билет...
към земи отвъд тъмата,
към врабче, което смята.

 

Помня сода. И омлет.
(Пò е стилно “уиски с лед”)
Ала циферблат свиреп

пие времето ми с теб.

 

Две звезди от кехлибар, 
будене от сив кошмар.
Лилии и две сърца...
Помня те с букет в ръка.

 

24.04.2019

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??