20.11.2014 г., 18:16 ч.

Петолинно 

  Поезия » Любовна
523 0 14

 

 

 

             ПЕТОЛИННО

 

 

По косите на топлата вечер

звезден сок петолинно се стича.

Във тревите стогласи щурчета

нови стихове песенно сричат.

 

А на млечния път прожектира

преживяната обич дъха си.

Примавистен, сънят редактира

цветовете в сърдечни откоси.

 

 

2007

© Мария Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??