Nov 20, 2014, 6:16 PM

Петолинно 

  Poetry » Love
524 0 14

 

 

 

             ПЕТОЛИННО

 

 

По косите на топлата вечер

звезден сок петолинно се стича.

Във тревите стогласи щурчета

нови стихове песенно сричат.

 

А на млечния път прожектира

преживяната обич дъха си.

Примавистен, сънят редактира

цветовете в сърдечни откоси.

 

 

2007

© Мария Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??