15.05.2019 г., 22:49 ч.

Петолистно 

  Поезия » Друга
872 6 5

Разцъфнали са вишните в очите

Цвят разкъсан

Плод се пръсва

Сокове изгарят тъмното

 

Сухожилия опъват тетива

Бързеи разплискват грохот

Заглушен едва под кожата

 

Не можеш да предвидиш порива

Крила ми е и волята ми следва

 

Танцувам кръгове

Около всички посегателства към мен

Неизбежност е целувката

Багра на художник - острие

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??