Разцъфнали са вишните в очите
Цвят разкъсан
Плод се пръсва
Сокове изгарят тъмното
Сухожилия опъват тетива
Бързеи разплискват грохот
Заглушен едва под кожата
Не можеш да предвидиш порива
Крила ми е и волята ми следва
Танцувам кръгове
Около всички посегателства към мен
Неизбежност е целувката
Багра на художник - острие