May 15, 2019, 10:49 PM

Петолистно 

  Poetry » Other
874 6 5

Разцъфнали са вишните в очите

Цвят разкъсан

Плод се пръсва

Сокове изгарят тъмното

 

Сухожилия опъват тетива

Бързеи разплискват грохот

Заглушен едва под кожата

 

Не можеш да предвидиш порива

Крила ми е и волята ми следва

 

Танцувам кръгове

Около всички посегателства към мен

Неизбежност е целувката

Багра на художник - острие

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??