28.08.2017 г., 15:20 ч.

Пиленца 

  Поезия » За деца
2643 0 3

 

 

Квачката с наперена походка

пак изведе пиленцата на разходка.

Все оглежда се и пази,

някой рожбите и да не сгази.

 

Много са красиви, пиленцата мили,

черни, жълти, бели – пухкави и смели.

Но съвсем  не знаят те, 

накъде без мама, накъде!

© Рени Маргина Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

"Хитрушковците сладкодумни са палавници умни" »

12 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??