15.10.2019 г., 23:13 ч.

Пиленце 

  Поезия » Хумористична, За деца, Авторска песен
1039 0 3

Пи - пи - пи - пи - пиленце,

малък пухкав смешко!

Пи - пи - пи - пи- пиленце,

стъпваш, стъпваш тежко!

 

Припев:

Пи - пи - пи - пи - пиленце!

Пи - пи - пи - пи - пи - пи!

Пи - пи - пи - пи - пиленце!

Пи - пи - пи - пи - пи - пи!

 

Пи - пи - пи - пи - пиленце,

дай да сме наясно!

Пи - пи - пи - пи - пиленце,

много е опасно!

 

Пи - пи - пи - пи - пиленце,

котката минава!

Пи - пи - пи - пи - пиленце,

всеки да внимава!

 

Пи - пи - пи - пи - пи - пи - пи,

аз съм смело лъвче!

Пи - пи - пи - пи - пи - пи - пи,

бързо, ще я сдъвча!

 

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??