Пи - пи - пи - пи - пиленце,
малък пухкав смешко!
Пи - пи - пи - пи- пиленце,
стъпваш, стъпваш тежко!
Припев:
Пи - пи - пи - пи - пиленце!
Пи - пи - пи - пи - пи - пи!
Пи - пи - пи - пи - пиленце!
Пи - пи - пи - пи - пи - пи!
Пи - пи - пи - пи - пиленце,
дай да сме наясно!
Пи - пи - пи - пи - пиленце,
много е опасно!
Пи - пи - пи - пи - пиленце,
котката минава!
Пи - пи - пи - пи - пиленце,
всеки да внимава!
Пи - пи - пи - пи - пи - пи - пи,
аз съм смело лъвче!
Пи - пи - пи - пи - пи - пи - пи,
бързо, ще я сдъвча!
© Хари Спасов All rights reserved.