10.12.2019 г., 11:54 ч.

Пипер 

  Поезия
612 1 6

Не е ли хубаво в края
на всеки делничен ден, 
ти да знаеш, аз да зная,
че съм с теб и ти си с мен.

 

Па́ макар и пиперливи,
много - аз и малко - ти,
в ежедневието сиво
не е зле и да люти!

 

Ей така - да те опари,
да ти дойде апетит!
Но нали сме си другари, 
просто искам да си сит. 

 

Колко пък да бъде люто? 
Да, понякога сме серт,
но на края на менюто
винаги стои десерт!

© Петя Гечева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??