15.01.2020 г., 13:15 ч.  

Пишман еротика 

  Поезия » Хумористична
725 11 23

Чувствам се така желана!
Ето, пулсът ми препуска!
От леглото, ако стана,
се заканва да ме схруска.
Вие ми се свят, изгарям!
Пламъци и пепелища!
Пети ден така я карам,
без в уста да сложа нищо.
Отдих в миговете кратки...
И ме тръшва на кревата!
Поназнайва разни хватки...
Ох! Разказа ми играта!
Котките ми полудяха!
Който иска да се чуди.
И в главата, и в стомаха,
пърхат разни пеперуди.
Спря ми ръчният часовник.
Толкоз страсти накипели.
Имам си пишман любовник...
Грипът. Мътните го взели!

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??