15.10.2019 г., 20:28 ч.

Писма 

  Поезия » Философска, Друга
898 0 1

Писма ежедневно ти пиша...

но те не достигат до теб... 

за тях ти си нямаш представа... 

не знаеш за болката в мен... 

 

Светът ни обаче е странен...

животът си прави шеги...

преди аз се криех от тебе... 

а днеска със сълзи в очи... 

писма ти отправям, в които... 

описвам за болки, мечти... 

но те не достигат до тебе... 

до твоите пъстри очи...

 

 

10.11.2019г.

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??