Писма ежедневно ти пиша...
но те не достигат до теб...
за тях ти си нямаш представа...
не знаеш за болката в мен...
Светът ни обаче е странен...
животът си прави шеги...
преди аз се криех от тебе...
а днеска със сълзи в очи...
писма ти отправям, в които...
описвам за болки, мечти...
но те не достигат до тебе...
до твоите пъстри очи...
10.11.2019г.
© Андрей Андреев All rights reserved.