28.05.2015 г., 0:02 ч.

Писма до дъщеря ми - 1 

  Поезия » Друга
560 0 8

ПИСМА ДО ДЪЩЕРЯ МИ - 1

 

Невръстна си, но знам ще порастеш.

Ще се научиш да четеш и пишеш...

Писмата ми когато прочетеш –

ще разбереш защо без мене дишаш!

 

Тогава ще съм само шепа пръст

и спомен мил от снимка избеляла,

не знам дори дали ще има кръст -

за моята душа осиротяла.

 

Съдбата ти от друг бе начертана,

недей го съди – вече съм простил!

Остана само болката голяма,

че само в мислите си с теб съм бил!

 

 

Любомир Попов

© Любомир Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??