28.08.2008 г., 21:39 ч.

Писмо 

  Поезия » Любовна
662 0 7
Прости ми за това, че те очаквам,
за теб запазих мислите и ласките.
Не пожелавай две очи разплакани,
не искай да надяна сива маска.
.
Не искай да пресъхнат дните ми
и да покрия устните си с черно.
Не би харесал тъжното в очите ми -
те още ти принадлежат и са ти верни.
.
Не пожелавай рани за душата ми!
За теб запазила е само пролет.
Не мачкай с тишина крилата ми!
Те истински са само в полет.
.
Не ме обличай във "далечност"
и за награда не изпращай безразличие.
Една жена стои на спирка "вечност"
и кротко чака твоето ОБИЧАМ ТЕ!

© Марияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??