Г-н К.,
разлистих т.н. антология,
очаквах много,
(мисля, че съм в час),
от дълги часове -
обмислям,
подреждам поетичния баласт.
(А може би съм архаична
за словесния ви клас).
Пиша, какво повече.
И какво още да кажа,
като в оня стих на Ал. П.
ще ме накажете с презрение.
Това писмо не е любов,
не е и омерзение.
За ангелите става реч,
до Вас във друго време.
Макар с вселенско потекло,
нали твърдяхте, че ги чувате?
© Христина Комаревска Всички права запазени
аз те чувам...с обич.