8.12.2014 г., 17:34 ч.

Писмо до моя най-добър приятел 

  Поезия » Оди и поеми
3022 0 0

Здравей, приятелче любимо

пиша с много обич в гърдите
усещането е неповторимо
когато на ум прелиствам спомените

Бях едно изплашено момиче
и само ти подаде ми ръка
с теб разцъфнах като кокиче
преди не съм се чувствала така

Когато се взирам в очите ти
сякаш съм пред огледало
без страх усещам мислите ти
прегръдката ти е топло одеало

Само ти единствен почна да градиш
там където другите се провалиха
само ти имаш сила да ме убедиш
а другите и малкото не оцениха

Преди бях като в затвор
не можех да напиша ред
ти разби този позор
и мислите се изливат като мед

Здравей, приятелче любимо
ти си моето вдъхновение
като проблясък неуловимо
за мен си цяло възхищение

Мога да правя хиляди неща
всеки час и всеки ден
да следвам всяка една мечта
щом ти си до мен

Когато нещо важно ми споделяш
у мен възниква умиление
когато и малкото поделяш
и търсиш одобрение

Разкрих ти тайни и копнежи
които никой друг не знае
важните неща да отбележи
наистина да ме опознае

Не искам да бъда център на внимание
за това съм просто пас
стига ми твоето желание
истински да вярваш в нас

© Ралица Марангозова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??