15.02.2008 г., 19:47 ч.

... писмо до теб 

  Поезия » Любовна
739 0 1

Изгарям всяка дума.

Тлее всеки ред.

Гасне в черен дим

всяко девствено писмо до теб.

 

Не прочете ти ни ред, ни дума дори.

Не докосна ни малка част от моите мечти.

 

Изгаря... Тлее... Гасне

всяка дума, всеки ред.

Губи се в пепелта

най-последната любов - искра.

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Изгарям всяка дума.

    Тлее всеки ред."

    само заради това - 6!

    по-добре би звучало "Изгаря всяка дума.."

    т.е. не ти да я изгаряш, тя сама

Предложения
: ??:??