Feb 15, 2008, 7:47 PM

... писмо до теб 

  Poetry » Love
740 0 1

Изгарям всяка дума.

Тлее всеки ред.

Гасне в черен дим

всяко девствено писмо до теб.

 

Не прочете ти ни ред, ни дума дори.

Не докосна ни малка част от моите мечти.

 

Изгаря... Тлее... Гасне

всяка дума, всеки ред.

Губи се в пепелта

най-последната любов - искра.

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Изгарям всяка дума.

    Тлее всеки ред."

    само заради това - 6!

    по-добре би звучало "Изгаря всяка дума.."

    т.е. не ти да я изгаряш, тя сама

Random works
: ??:??