20.08.2011 г., 14:44 ч.

Писмо в бутилка 

  Поезия
495 0 2

Луната изгря,

облиза морето

закачливо с лъчи...

 

Царува нощта,

а на небето

блещукат звезди...

 

Безлюден бряг-

                       тишина.

 

Самотен моряк

                      и сълза...

 

 

Лодка

       безпътно,

                      повятърно

                                  поклаща се

самотно,

           тъжно,

                 нанякъде...

 

... а в нея бутилка,

         вътре  писмо

                     написано,

много мъка

                и любов

                    там  са описани...

 

... разкаяние,

   желание -

  копнежни

  надежди...

 

... и всичко това,

дали ще стигне

                    до там?!

 

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??