Я кажи ми, получи ли снощи писмото,
туй, което отдавна бях писала,
но не пращах, защото
в други мисли аз бях се улисала.
В него писах, със мъничко думи -
да , кратко е. Но изказах толкова много-
Прочети и ще видиш, не е трудно,
ще повярваш в тяхната истинност.
Дълго се чудих как да започна,
в началото: Скъпи, мили - нещо такова.
После задрасках го, цялото…
И започнах да пиша отново.
Написах: Обичам те!
Почнах ето така, с тази дума.
Продължих с многоточие, после: Липсваш ми!
И завърших със нея, уви.
© Нели Всички права запазени
С най-важните думи, които ги заслужаваш!!!
Щастливи празници, мила Нели!!!