15.02.2011 г., 21:21 ч.

Писна ми! 

  Поезия » Хумористична
882 0 6

Писна ми!

(по Дан Кешон)

Утрото мъгливо. Корнишон в буркана.
Старичката лада на двора ръждясва.
От литър ракия - нищо не остана...
Мъжът и жената вече каталясват...

Ту се запрегръщат - просто да ги снимаш,
ту се шамаросват - мамо, не тъжи!
- Дадох ти петарка! Ей тъй, да си имаш...
Дърти пияндурник, пак ли я изпи?!

Гласовете скърцат, посред папироси.
Синьо-синьо вътре. Контрабанда пушат.
Жената мърмори и без грим е постна...
Мъжът риза хвърля - нещо все го души...

Времето превтасва и вони прокиснало...
Нейде във долапа халките прашасват...
В шест и половина членът е увиснал...
С булчинската рокля отлетя Прекрасното.

Мамка им съседска, да се скрият в ропа!
Ама сред нощите кой ли ще ме чуе...
Ако ще на Изток, ако ще в Европа -
дайте ми ракия, че ми писна х**!

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??