11.11.2008 г., 8:00 ч.

Писък 

  Поезия » Друга
612 0 1

Няколко тъжни слова

ми казаха, че светът е черен...

Безмерен в горестта си бил,

нямало ден и мил

човек нямало по

тая застинала земя!

Не знам... болка

трябваше да носят думите!

Една болка,

една утроба и

веригите...

ПИСЪК

Няколко тъжни слова

ми казаха, че светът е бял...

Безмерен в радостта си бил,

нямало нощ и мил

всеки човек 

по тази застинала земя бил!

Не знам... радост

трябваше да носят думите!

Една усмивка,

един смях и...

© Герхард Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • не мога да определя точно защо но много ми харесва... някакси необекновен и красив пазрави
Предложения
: ??:??