2.05.2006 г., 9:54 ч.

ПИЯ ОТ МЪКА ПОБЕСНЯЛА! 

  Поезия
920 0 2

Пия, от мъка побесняла,
че до полунощ да чакам съм стояла.
Мразя телефона да звъни,
знам, че никога няма да си ти.
Чуждите усмивки ме влудяват,
песните и думите ме задушават.
Бягам между хиляди стени,
но отново навсякъде си ти.
Ненавиждам красивите ти устни,
те правят нощите ми с други, пусти.
Плача само на старите места
и се любим в спомена сред пустоща.
Но горда съм и ще те обичам тайно,
дори чувството да е безкрайно.

 

© Пандора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • няма спор 6-ца
  • Да пишеш 2-ка на това е подигравка.За мен тази оценка определено е нереална и вероятно писана на лична основа.Но в край на сметка всеки си има свое мнение и на мен лично ми харесва за това ще го оценя с 6-ца.
Предложения
: ??:??