7.06.2009 г., 11:40 ч.

Пиянство 

  Поезия » Гражданска
738 1 2
С Пиянство сладко
всеки се гордее.
Приятел верен -
даже двоен ни се вижда.
Все търсим го за помощ,
щом сме в безмощ.
Кошмари всяка нощ ни будят,
сънят къде е?
Дай да се напием,
пък да ни отмине.
Дефрагментация профилактична
всеки си я иска.
Разума да опияним,
мислите си да потушим,
само душата да вилнее -
думата да ù дадем
и на Пиянство да се отдадем.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хаха, благодаря ти съгласна съм с теб, но ми е приятно, когато е рядко и отпускащо, в приятна компания
  • Не винаги пиянството е толкова хубаво, както си го описал
Предложения
: ??:??