С Пиянство сладко
всеки се гордее.
Приятел верен -
даже двоен ни се вижда.
Все търсим го за помощ,
щом сме в безмощ.
Кошмари всяка нощ ни будят,
сънят къде е?
Дай да се напием,
пък да ни отмине.
Дефрагментация профилактична
всеки си я иска.
Разума да опияним,
мислите си да потушим,
само душата да вилнее -
думата да ù дадем
и на Пиянство да се отдадем.