15.11.2009 г., 11:20 ч.

Пиянство 

  Поезия
685 0 10

Забърквам фантазия

за парад на сетивата -

всичко ме прави щастлива...

Наднича в прозореца ми

моето дърво - здравей! -

минава през клоните му

вятър - лудият,

затрептяват листата,

окъпани

в мокро удоволствие.

На стола е  красивата ми дреха -

навличам в нея

тъмната си кожа -

еуфория,

а очите ми загръщат

с нежност

едно дете, един портрет,

един спомен...

Ако домът има сърце,

то това е моят дом,

с моето сърце,

с моите хора...

 

и ги обичам...

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??