16.04.2018 г., 13:12 ч.

Плачът ми за загиналите в катастрофата 

  Поезия » Гражданска
512 0 0

По лицето ми текат сълзи,

болка на сърце се появява,

че не видяхте песни и рози,

зарад вас душа се натъжава.

Пролет е, но в сърцата е есен,

защо напуснахте този свят

и плач за вас е моята песен –

за увяхнал от трагедията цвят...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??