Apr 16, 2018, 1:12 PM

Плачът ми за загиналите в катастрофата 

  Poetry » Civilian
518 0 0

По лицето ми текат сълзи,

болка на сърце се появява,

че не видяхте песни и рози,

зарад вас душа се натъжава.

Пролет е, но в сърцата е есен,

защо напуснахте този свят

и плач за вас е моята песен –

за увяхнал от трагедията цвят...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??