31.10.2006 г., 16:10 ч.

плахо 

  Поезия
736 0 14

пея сълзите
неизплакани
плача песните си
неизпети
пиша пиеси
неизсвирени
свиря стиховете
ненаписани
завършвам картина
незапочната
започвам края
отначало
гледам в миналото
тихо
и пристъпвам в
бъдещето....
плахо







© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??