Oct 31, 2006, 4:10 PM

плахо 

  Poetry
783 0 14

пея сълзите
неизплакани
плача песните си
неизпети
пиша пиеси
неизсвирени
свиря стиховете
ненаписани
завършвам картина
незапочната
започвам края
отначало
гледам в миналото
тихо
и пристъпвам в
бъдещето....
плахо







© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??