15.04.2009 г., 16:56 ч.

Плахо 

  Поезия
483 0 1

 

Ще дойда плахо аз до теб,
но само натъжените ми очи
ще ме издават, че срещал съм

аз мечтата ми най-съкровена,

но ще бъде ли реалност?

Всяко нещо като спомен в
ума ми се запечатва.
Кадър след кадър  от миналото
ми нощем се завръща, сякаш

всяко нещо  все по-силно
сърцето ми изгаря .

© Ноно Якимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чистота.
    Очакване и не знаене.
    Свобода,мечта.
    Незабравимо чувство.
Предложения
: ??:??