До тебе е така красиво...
дори когато мълчиш,
дори небето да е сиво
и лее капките сълзи.
Очите ти говорят...
пламват от искри...
Целувките не спорят.
Сърцето с тях пламти,
но не изгаря, а жадува
за повече любов невинна...
Там звездно съществува...
Дори да е наивна
и да не е за този свят,
романтична и любвеобилна
ще премине през Рай и Ад.
Небитието ще прекрачи
непокътната и несломима...
Звезда Вечерница от здрача,
след полунощ ще е Зорницата любима...
а в полет през деня -
Надежда в Богоравната мечта...
30 05 2019
© Надежда Борисова Всички права запазени