7.05.2015 г., 21:52 ч.

Платих цената 

  Поезия » Друга
314 0 4

Платих цената

 

Откупих си парченце от Земя,
в която само обич съществува
и знам, че всичко има си цена,
но този свят безкрайно ми е нужен.


Защото там единствено летя
и тишина душата ми изпълва.
Забравям за живота и смъртта,
преляла от любов като безсмъртие.

 

И всяка суета оставям вън,
на прага на небесната ми нива
що връща ме в зеления ми път,
по който се изтрива всяка грижа.

 

За този свят получих тежък кръст,
ала платих цената му с обичане
и щом го взех, превърна се във пръст.
а в нея се разля поле пшеничено.

 

Цвета Иванова

 

© Цвета Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??