19.06.2008 г., 12:38 ч.

play 

  Поезия » Бели стихове
486 0 5

тази нощ Грета

пресмятам всички шансове за печелба

по разграфените полета на нощта

разхождам дългото си цигаре

по масите за рулетка

мятам чипове

13 черно

печеля

всички сребърни отблясъци

на луната украсяват косата ми с въздишки

камъкът на лявата ми ръка

приковава светлината на прожектора

очите ми пантери очакващи плячка

прокарвам пръст по устните на песента

и отминавам

в чантичката ми тежат

няколко усмивки

парфюм

и малък колт с кокалена дръжка

отпивам шампанско

в края на бара и поклащам тялото си в такт

любов

чакам те

13 черно

достатъчно 

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??