19.03.2017 г., 23:25 ч.

Пленница 

  Поезия » Любовна
422 6 12

Този поглед със който разбиваш,
сто стени, изградени във мен,
със любов на талази ме сливаш,
във зелено елмазен рефрен.

Пак се давя във него безсилна,
бисер бял в разлюляно море,
и се боря със мен... непосилно,
клет удавник във твойто сърце.

В този поглед отново потъвам,
всички клетки лудеят във мен,
във бездънни копнежи се спъвам,
и на твоята нежност съм в плен.

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??