27.12.2008 г., 21:11 ч.

Плътско 

  Поезия » Еротична
998 0 7
Евтин алкохол
и цигарен дим.
Минал главобол -
днес си мой любим.
По врата се спускаш,
белег ми оставяш.
Бавно, не препускаш.
Нищо не забравяш.
Стигаш до гърдите ми,
устни впиваш в тях,
гледаш във очите ми -
срамежлива бях.
По корема спускаш се.
Цяла ме гориш
и не се отпускаш ти -
ще ме покориш.
И краката галиш ми
като в сън красив,
със ръцете палиш ме -
аз държа те жив.
Женското във мене
ми изневери,
иска то със тебе
вечно да гори.
Ще ти върна всичко!
Ето, почвам аз.
Зная как обичаш
точно този час.
На ухото шепна ти
"Целият си мой!"
докато усетиш ти -
нямаш миг покой.
Белега си връщам
нежно на врата,
бавно те прегръщам,
тихо ти шептя.
По гърдите галя те,
искам те в нощта,
със целувки паля те,
с теб да съгреша.
До корема стигам,
нежно го целувам.
Сладко ти намигам -
този миг бленувам.
С въздишката ти сливам се,
удоволствие се казвам.
Цяла с теб обливам се,
със страст те пак наказвам.
И после на ръце ме взимаш
и с тебе ставаме цяло,
моите въздишки разбиваш -
всичко е нежно и бяло.
Този миг вечно запомням,
впила нокти във мъжката плът.
На сутринта чак се опомням -
беше велик този път!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??