28.09.2008 г., 8:47 ч.

По детски наивно... 

  Поезия » Друга
1123 0 4
Едно от първите ми стихчета... Не е кой знае какво. :)


Душа, тъй малка и невинна,
обича да гони слънчеви зайчета.
Детски смях звънти от душата ти.
Щастливо си. Остани завинаги дете.

Не помрачавай този палав блясък,
струящ от цялото ти същество...
Послушай воплите на сърцето си...
Запей... Усмихни се... СЕГА!

Очите ти пръскат звездици.
Светът оглежда се в тях.
Тъй мили, тъй нежни като кокиче.
Нещо свято в тях съзрях...

Усмихни се сега... остани завинаги дете!




© Самота Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??