30.01.2009 г., 8:20 ч.

По дяволите! 

  Поезия » Друга
575 0 7
По дяволите,
Госпожо Любов!
За пореден път се предавам!

Податлива съм, да!
Моят гол оптимизъм
стопява!

И отчайващо, без вина
пак прескачам
високи огради!

Да, Госпожо Любов!
Тишина
следва твоите водопади!

---------
Сигурно затова
си измислям
твойте наслади!

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??