21.07.2011 г., 22:15 ч.

По Елисейските полета 

  Поезия » Друга
480 0 2
Люлея се
на Люлката на времето,
дарена ми
от императора
Теофил.

15.07.2011 г.

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??