17.06.2008 г., 13:10 ч.

По Хайям 

  Поезия » Източни форми
539 0 4

Ден без любов, е ден изгубен...

но възкръсне ли у нас в делника отруден,

онази радост - весел час за страст,

то знай, мигът тогава ще е чуден.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??