Jun 17, 2008, 1:10 PM

По Хайям 

  Poetry » East forms
542 0 4

Ден без любов, е ден изгубен...

но възкръсне ли у нас в делника отруден,

онази радост - весел час за страст,

то знай, мигът тогава ще е чуден.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??